Info-avond: Hoezo, 1 Mei? GAAT NIET DOOR

Gaat niet door wegens bedreiging. Zie https://autonomenbrabant.nl/2018/04/06/informatieavond-hoezo-1-mei-gecanceld-door-locatie-wegens-bedreiging/

Overgenomen van: https://autonomenbrabant.nl/2018/03/20/informatieavond-6-april-tilburg-hoezo-1-mei/

Eén Mei 2018 nadert! De Eerste Mei: Dag van de Arbeid, dag van strijdbare solidariteit. Ook dit jaar zal er in Tilburg weer het één en ander gebeuren. Een demonstratie door de binnenstad laat in de middag, een lezing in de avond. Maar… waar gaat die Eerste Mei precies over? Waar komt de traditie vandaan? Wat is de betekenis ervan, hoe veranderde dit door de jaren heen, en waarom blijft het zo belangrijk om de Eerste Mei strijdbaar te blijven vieren?

Rond deze vragen organiseert Autonomen Brabant een informatieavond. Daar zal tevens aandacht gevraagd worden voor de diverse activiteiten op Eén Mei, en voor de vraag hoe mensen daar zelf aan kunnen bijdragen. Ook zal er actiemateriaal beschikbaar zijn om voor een grote opkomst bij de Eén Mei-viering te helpen zorgen. Koffie, thee en dergelijke zullen klaar staan.

Plaats: Cultuurhuis Monopole, Langestraat 13, Tilburg
Datum: Vrijdag 6 april

Programma:
19:30 uur: Zaal open/opwarmen/wat drinken
20:00 uur: Lezing: ‘Hoezo, Eén Mei?’ door Peter Storm, met ruimte voor vragen en discussie
21:00 uur: informeel napraten, materiaalverspreiding en dergelijke
21:30 uur: afsluiting

Op de avond zal tevens de distro van Autonomen Brabant aanwezig zijn, met stickers, brochures en boeken, tegen donatie verkrijgbaar.

De toegang tot de bijeenkomst is uiteraard vrij.

Hopelijk tot ziens op 6 april – en voorwaarts naar een vurige solidaire Eerste Mei!

Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/167271707325798/