Nacht van de Onverkiezingen 8 september: bijgewerkt persbericht

Nacht van de Onverkiezingen

Heteherfstwaarts

Op 8 september vindt de Nacht van de Onverkiezingen plaats. Tijdens dit evenement, op touw gezet door de Tilburgse Anarcho Sociëteit (TAS), zullen verkiezingen van 12 september aanknopingspunt zijn, maar anders dan doorgaans. In bijdragen en discussie zal de vraag opgeworpen worden: werken verkiezingen wel? Zijn ze het handvat om de idealen van een vrije, betere wereld dichterbij te brengen? Valt er niet iets beters te bedenken? En wat kunnen we zelf doen?

Het evenement zal een combinatie zijn van lezingen, workshops, poëzie, muziek en andere activiteiten met onder meer Jan Jaap de Ruiter, Anton Dautzenberg, Rinus van der Heijden, Joke Kaviaar, Boudewijn Chorus, Zjef Naaijkens en Armand, Peter Storm, Sjef Wiersma, Nick J. Swarth, Daan Taks, Moniek Smeets, Bram Wiersma, Jacq Palinckx en Frank Crijns, Hans d’Olivat, Loesje, Occupy Tilburg, de AntiRacisme Groep (ARG) en Tilburgs Nachtburgemeester Godelieve. Belangrijk onderdeel wordt een forumdiscussie waaraan zowel stemmers als niet-stemmers aan het woord zullen komen.
Er zal ruimschoots gelegenheid zijn om onderling in gesprek te gaan.

De Nacht begint rond 20.00 uur; liefhebbers kunnen de hele nacht doorgaan en afsluiten met een gezamenlijk ontbijt rond 6.00 uur de volgende ochtend.

De toegang is vrij. Een vrijwillige bijdrage wordt uiteraard hogelijk gewaardeerd. Neem je stempas mee!

Tijd: zaterdag 8 september, vanaf 20.00 uur, tot zondag in de vroege ochtend.
Plaats: Duvelhok, St. Josephstraat 133, Tilburg
Organisatie: Tilburgse Anarcho Sociëteit (TAS)
website: https://tanarchos.nl